Kiitos uutiskirjeen tilauksesta

Saadaksesi hyödyn irti tästä sparrauskurssista, lue ensin nämä kohdat. Aikasi on kallista ja haluamme, ettet tuhlaisi sitä turhaan.

1. Saamissasi sähköposteissa on tehtäviä. Tee ne. Älä pelkästään lue sähköpostia vaan tee myös siinä olevat tehtävät.

Todennäköisesti kulutat jo nyt aika paljon erilaisia sisältöjä ja et saa niistä parasta hyötyä irti, koska on aina jotain uutta luettavaa jostain. Tieto ei ole valtaa, tiedon soveltaminen on.

2. Varaa häiriötöntä aikaa lukemiseen ja tehtävien tekemiseen 20 – 30 minuuttia. Ilman keskittymistä hyöty jää todella vähäiseksi. Nykyaikana tietotulva on jo yltänyt sellaiseen määrään, että on melkein mahdotonta keskittyä kovin pitkiä aikoja.

3. Ota etukäteen paperia ja kynä valmiiksi tehtävien tekemistä varten. Se nostaa tehtävien tekemisen todennäköisyyttä merkittävästi.

Kurssilla valmentajinasi toimivat

Timo Hyväri, www.timohyvari.fi

timo

Timo on toiminut sivu- ja päätoimisena yrittäjänä 6 vuotta ja siitä yrittäjien valmentajana viimeiset pari vuotta. Vietettyään aikansa työsuhteessa valmennusalalla, hän ryhtyi miettimään ”eikö tätä hommaa voisi tehdä jotenkin hiukan helpommin ja paremmin?”

Lue lisää Timosta.

Joona Luostarinen, www.joonaluostarinen.fi

joona luostarinen

Joona sparraa työkseen valmentajia samojen asioiden parissa, joiden kanssa hän paini itse viimeisen kolmen vuoden aikana: kuinka valmentajana voi tienata enemmän vähemmällä työmäärällä. Lue lisää Joonasta.

Tervetuloa mukaan sparraukseen. Siitä on sinulle valtavasti hyötyä jos olet mukana ajatuksella.

Ystävällisin terveisin,

Joona & Timo

PS. Jos sinulla on mitään kysyttävää kurssin aikana, voit lähettää meille sähköpostia vastaamalla sparrausviestiin tai suoraan osoitteeseen info@valmentajasparraus.fi.

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *